25 FEBRUARI: YELLOW GRASS

Aanvang: 22.00 uur
Entree regulier: €7,50,- 
Entree donateur/65+: 
€5,-
Onder de 25 jaar heb je gratis entree. Vergeet dan niet je ID mee te nemen.

Yellow Grass komt 25 februari naar Club Jazz & Pop. Net als vorige keer bij Hans Hannemann hebben we vanavond weer een voorprogramma. Vanavond houden we het een beetje binnenshuis want bestuurslid Martijn Berkhout gaat voor u optreden. Samen met zijn vrouw Sandra van der Poel brengen zij mooie luisterliedjes, maar ook nog wat lekkere pop- en rocksongs. De zaal gaat open om 21.00u. Kom op tijd want vol is vol!

Yellow Grass brengt sinds haar ontstaan in 2012 een warme Americana sound. Sinds de release van hun debuutalbum “More Than You Should Know” (2014) is de band hard bezig met het veroveren van hun plek in de Nederlandse muziekscene.

Met optredens op o.a. Crossing Border Festival, Alphen d’Huez en Paradiso, het verzorgen van aftershows van The Dixie Chicks en Bryan Adams en meer dan 2 miljoen Spotify-streams voor de titelsong van hun debuutalbum zijn ze goed op weg.

Yellow Grass laat zich inspireren door bands als Crosby Stills & Nash, Fleetwood Mac, Ryan Adams, Ben Howard, Eagles, Venice, America, Jose Gonzalez en Civil Wars. Een volwassen sound die de klassieke Americana-invloeden combineert met de energie van jonge muzikanten.

Website Yellow Grass

Eén gedachte over “25 FEBRUARI: YELLOW GRASS

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *