Club Jazz & Pop presenteert zijn programma

Aan het begin van het nieuwe culturele seizoen presenteert Club Jazz & Pop het programma voor de komende periode.

Zaterdag 10 september starten we met het Jerôme Hol Trio. Het Jerôme Hol Trio is zondermeer een top attractie en een waardige openingsact van het komende seizoen. Het trio speelt eigen werk van Jerôme Hol dat elementen bevat van rock, impro, blues en jazz. De combinatie van scheurende gitaar, akoestische bas en jazz drums geven het trio een uniek eigen geluid.

Als tweede komt de JJ Cale Tribute Band zaterdag 15 oktober naar Andijk. JJ Cale wordt beschouwd als de grondlegger van de Tulsa Sound, een combinatie van country, blues en rock ’n roll. The JJ Cale Tribute Band is niet alleen een ode aan het werk van de veelzijdige muzikant maar is vooral een groovende show waarin de grote diversiteit aan stijlen te horen is die hoort bij JJ Cale!

Hoewel op 19 november de zomer ver achter ons ligt, zal Fusca de zomer voor één avond terug brengen in Andijk. Fusca is de nieuwe Nederlandse Brazilian Popband en is een vrolijke, energieke band met een unieke sound. Verwacht een mix van dansbare zomerse grooves, opzwepende solo’s en sferische nummers beïnvloedt door Braziliaanse iconen als Elis Regina en Gilberto Gil!

Eerste kerstdag is het tijd voor blues, soul en rock & roll sensatie Ralph de Jongh. De Jongh werd ooit ontdekt door bluesridder Harry Muskee, die hem meteen meenam op een twee jaar durende theatertour. Sindsdien is de Jongh niet meer weg te denken uit het Nederlandse bluslandschap.

Zaterdag 28 januari is het tijd voor Hans Hennemann. De songs van de Groningse singer-songwriter lijken uit vervlogen tijden te komen, maar leveren niets in op originaliteit. Met sterke teksten, een donker stemgeluid en pakkende melodieën klinkt de ‘Outlaw Crooner’ authentiek én toegankelijk. Hans Hannemann weet iedere keer weer een indrukwekkende show neer te zetten.

Als laatste extra naam voor in de agenda is de band Yellow Grass. De energieke jonge band brengt op 25 februari een volwassen mix van verschillende stijlen samen tot een folkachtige, Americana sound. Met optredens op o.a. Crossing Border Festival, Alphen d’Huez en Paradiso, het verzorgen van aftershows van The Dixie Chicks en Bryan Adams en meer dan 1.5 miljoen Spotify-streams voor de titelsong van hun debuutalbum zijn ze goed op weg. Yellow Grass kan worden vergeleken met Crosby Stills & Nash, Fleetwood Mac, Ryan Adams, Ben Howard, The Eagles en Civil Wars.

Aanvangstijd van de concerten is op zaterdagavond om 21:00 uur in Café Cultura Andijk. Entree is €7,50 en € 5,- voor donateurs en 65+. Onder de 25 jaar is de entree gratis. Voor meer informatie kun je rondkijken op de website of ons volgen op Facebook.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *