Optreden JJ Cale Tribute Band gaat niet door!

Door onvoorziene omstandigheden gaat de geplande clubavond op 15 oktober 2016 niet door. Het was ook niet mogelijk om op korte termijn een vervangende datum te plannen met de band en de locatie. Hierdoor kunnen we helaas niet anders berichten dan dat we de avond moeten annuleren. We hopen het in 2017 goed te kunnen maken door de JJ Cale Tribute Band opnieuw op de kalender te zetten!

Natuurlijk zien we jullie graag terug op 19 november 2016 in Cultura, als de Brazilian Popband FUSCA haar muzikale kunsten komt vertonen! Traditiegetrouw staat er voor de 1ste Kerstdag weer een ras bluesartiest op het programma! Dit jaar hebben we Ralph de Jongh op de bühne bij Club Jazz & Pop.

Tot zaterdag 19 november!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *