28 OKTOBER: LIVING ROOM HEROES

Zaal open: 21.00 uur
Entree regulier: €7,50,- 
Entree donateur/65+: 
€5,-
Onder de 25 jaar heb je gratis entree. Vergeet dan niet je ID mee te nemen.

‘Stap maar in! Een vrolijk gekleurd camperbusje staat op je te wachten. Een busje met een lekker bankje, een kastje vol eten, een prima bed en…goede muziek. Je bent op pad met de Living Room Heroes. Het warme, relaxte, soulvolle geluid van deze gemoedelijke en stoere band roept herinneringen op van mooie avonturen. Op pad over de eindeloze vlaktes van het Amerikaanse continent. Verdriet achterlatend, mijmerend over een vrolijke toekomst.

Hun teksten brengen je in een optimistische stemming. Je beleeft nieuwe avonturen op mooie dagen, dagen waarbij het leven je toelacht. Het zijn Days Well Spent’.

Met Days Well Spent vieren de Living Room Heroes hun debuutalbum. Geïnspireerd door hun muzikale helden zoals: the Woodbrothers, Amos Lee en Ben Harper is een album vol muzikale fijnzinnigheden en een warme, eerlijke sound tot stand gekomen. Reis mee in het tourbusje van de mannen, die altijd jongens zijn gebleven, en laat je meenemen naar dertien wonderlijke plaatsen en gebeurtenissen, plekken waar je naar terug wilt blijven reizen.

Days Well Spent is het vervolg op 2 eerder uitgebrachte EP’s ‘Head over Heels’ uit 2013 en ‘Fool To Believe’ 2014, waar langzaam de transformatie van een singer-songwriter duo tot een southern soulband met ervaren muzikanten te horen is. Muzikanten die met groot gemak en vooral plezier tijdens een liveoptreden hun enthousiasme en improvisaties laten zien en horen. Een Nederlandse band, wortels in Nijmegen met een Amerikaans geluid. Na optredens op radio 2 en 3fm en voorprogramma’s voor o.a. Douwe Bob, Robert Jon and The Wreck en Albert Lee, presenteren zij met trots hun album op 23 september in de Merleyn in Nijmegen

De mannen nemen je mee in een relaxte mood, genietend van het moment. Ga je mee?’

Henri Zoetbrood: zang / akoestische gitaar

Marc van Hout: elektrische gitaar / backing vocals

Rodrigo Davids: basgitaar / backing vocals

Björn van den Boom: drums / backing vocals

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *