Bestuurlijke wijzigingen bij Club Jazz & Pop

We zijn nu ruim een jaar onderweg nadat Rimbert, Bento, Martijn en Bert het bestuurlijke stokje bij Jazz & Pop van Tineke Morsch en Ria Hilverda overnamen. Er is in dat eerste jaar best wel wat gebeurd. Geheel in de traditie probeerden we Jazz & Pop door te laten gaan door met grote namen het podium te vullen. Nou, dat is gelukt hoor, maar de publieke belangstelling was niet dermate hoog dat dit op de lange duur is vol te houden. Desondanks kunnen we naar 2016 terugkijken als een mooi startjaar waarin we net aan de financiële broek drooghielden. Met vertrouwen gingen we dus 2017 in. Een iets aangepast beleid ten aanzien van de te boeken bands (iets minder grote namen, maar toch zeker aansprekend) moet ons weer terug op de kaart zetten. Nu we bijna vier maanden onderweg zijn lijkt dit ook te gaan lukken. Het publiek heeft de weg naar Club Jazz & Pop weer gevonden, zo lijkt het! Het programma voor geheel 2017 is bijna rond; op dit moment moet alleen de traditionele 1ste Kerst(blues)dag nog worden ingevuld; we zijn met een band bezig, maar meer daarover hoor je later.

Inmiddels heeft er kortgeleden een bestuurswisseling plaatsgevonden. Zo vertrokken uit het bestuur in korte tijd twee van de vier bestuursleden: zowel Rimbert Morsch als Bento Mol gaven aan het bestuur te willen verlaten, ieder om zijn eigen (gerespecteerde) redenen. Op dit moment zijn dus alleen Martijn Berkhout en Bert Hoogeveen nog over in het bestuur. Er worden met een derde persoon gesprekken gevoerd over het toetreden tot het bestuur. Zodra daarover meer bekend is laten we dit natuurlijk zo snel mogelijk weten. Verwacht wordt dat het niet lang op zich zal laten wachten. Ondertussen draait Club Jazz & Pop weer op volle toeren en hebben we vertrouwen dat we op de goede weg zitten! Het volgende optreden wordt op zondagmiddag 21 mei (zaal open 15:00 uur) verzorgd door niemand minder dan de lokale muzikale held Johan Keeman die binnenkort zijn conservatoriumstudie afrondt!

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *