8 APRIL: ASTRID SERIESE & ERWIN VAN LIGTEN

Zaal open: 14.30u
Entree regulier: €12,50 inclusief kopje koffie of thee
Entree donateur/65+:
€10 inclusief consumptie

Zondagmiddag 8 april theaterconcert van Astrid Seriese en Erwin van Ligten bij Club Jazz&Pop in de Serre van Cultura Andijk.

Zangeres Astrid Seriese heeft haar sporen in het theater verdiend met onder andere producties van regisseur Johan Simons (Trojaanse Vrouwen) en Louis Andriessen (M is for Man, Music, Mozart). Met de befaamde trompettist Nedly Elstak en saxofonist Willem Breuker bespeelde ze alle jazzpodia in binnen- en buitenland en met Mathilde Santing en Julya Lo’ko won ze de eerste prijs op het Knokke Songfestival. Met haar soloprogramma’s en cd’s weet ze een grote schare bewonderaars aan zich te binden.

In gitarist en sparring partner Erwin van Ligten heeft ze haar muzikale evenknie gevonden. Hij werkte onder meer met Julya Lo’ko, Micheline Van Hautem en Barry Hay. Als duo weten Astrid en Erwin avond aan avond hun luisteraars in vervoering te brengen.

Na het succes van hun theaterconcert Blues&Poetry zetten zij hun samenwerking voort in SCHATTEN! en duikelen zij wederom de mooiste juweeltjes aan songs op uit hun gezamenlijke muzikale schatkist.

Songs en poëzie van onder anderen Elvis Costello, Billie Holiday, Maya Angelou en Tom Waits worden in een gloednieuw muzikaal jasje gestoken, maar ook eigen werk van het duo staat op het repertoire.

Vanmiddag wordt het een mix van songs uit zowel “Blues&Poetry” als hun laatste programma “Schatten” prachtig aan elkaar verhaald door Astrid zelf.

Een muzikale belevenis om naar uit te kijken, zondag 8 april bij Club Jazz&Pop in de serre van Cultura in Andijk, Aanvang 15.00u. Deur open 14.30uur. Entree € 12,50 of € 10 (donateurs/65+) inclusief consumptie. Ben je jong en nieuwsgierig dan is de entree gratis.

Ook in 2018 ontvangt Club Jazz&Pop weer subsidie van Fonds Podiumkunsten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *