24 MAART: Deborah Carter + Band

Zaal open: 14.30u  Aanvang: 15.00u
Entree regulier: €10,00
Entree donateur:
7,50
Entree 65+:
 € 10,00
Onder de 25 jaar heb je gratis entree. Vergeet dan niet je ID mee te nemen

Zondagmiddag 24 maart optreden van Deborah Carter + Band bij Club Jazz & Pop i.s.m. Cultura Plus in Cultura Andijk

Zangeres Deborah Carter is welbekend in de Nederlandse jazzwereld – en daarbuiten. Zij werd geboren in de U.S.A. en groeide op in Hawaii en Japan. Zij is wereldwijd te zien op jazz festivals en in jazz clubs, en geeft dikwijls ook workshops. Zij toert met haar eigen band, of als gaste bij diverse formaties variërend van solo pianist tot orkest. De afgelopen jaren was Deborah te vinden op jazz podia in o.a. Japan, Brazilië, China, Duitsland, India, Croatië, Canada, Spanje, Rusland, Venezuela, Colombia, Korea, Zuid Afrika, Indonesië, Verenigde Emiraten e.v.a..

Naast haar activiteiten als performing artist is Deborah J. Carter ook een veelgevraagd educator. Zij geeft masterclasses over de hele wereld, en heeft een aanstelling als lerares Jazz Vocalen aan het prestigieuze Musikene Conservatorium in San Sebastian, waarvoor zij enkele malen per maand naar Spanje vliegt.

Deborah was reeds te horen in diverse radio programma’s (Radio6, Volgspot Live – NCRV, Radio West) en verscheen op de TV o.a. in De Wereld Draait Door en Cor & Co, met Cor Bakker. Recentelijk toerde zij langs de Nederlandse theaters met New York Round Midnight / Harlem Swings. Eerder stond zij in de Nederlandse theaters met onder anderen: Fado Blue (Fernando Lameirinhas) en The Legends (o.a. Frits Landesbergen)

Het repertoire is samengesteld uit muziek van de diverse CD’s die Deborah Carter op haar naam heeft staan. Jazz standards worden afgewisseld met onder andere haar eigen bewerkingen van Beatles composities, en eigen werk van bassist Mark Zandveld met Deborah’s teksten.

Deborah wordt tijdens dit concert begeleid door:
Mark Zandveld – bass cello
Gunnar Graafmans – vibraphone
Mateusz Pulawsky – guitar
Jurjen Bakker – drums

Deur open 14.30uur; Aanvang 15.00uur

Entree € 10,- / Donateurs € 7,50 en onder de 25 jaar vrij entree
(inclusief kopje koffie of thee vooraf)

Tot ziens in Cultura

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *