23 NOVEMBER: MELL & VINTAGE FUTURE

Zaterdag 23 november “Mell& Vintage Future” bij Club Jazz&Pop in Cultura Andijk

Aanvang: 21.00u
Entree regulier: €10,00
Entree donateurs: €5,00
Onder de 25 jaar heb je gratis entree. Vergeet dan niet je ID mee te nemen

Mell & Vintage Future zijn inmiddels een kleine drie jaar samen aan het werk. Na het schrijven van een berg liedjes in hun eigen studio’s heeft de band eind vorig jaar, tijdens een geslaagde try-out tour langs muziekcafé’s, haar unieke live vorm gevonden.

De eerste single ‘Call My Name’ werd enthousiast ontvangen en al snel gedraaid op Radio 2. Het trio weet in elk nummer hun gedeelde liefde voor soulmuziek over te brengen. ‘High On Love’, ‘Central Station’ en ‘Alright’ zijn hier uitstekende voorbeelden van. Mell & Vintage Future tourde in de Nederlandse zalen en speelde zelfs op North Sea Jazz Festival. Dit jaar kwam het gelijknamige album uit en tourt de band ook weer volop door Nederland.

Zaterdag 23 november dus bij Club Jazz&Pop in Cultura Andijk.
De grote kers boven op de taart van 2019 voor Mell & Vintage Future: spelen op South by South-West (SXSW) festival in Austin, Texas.

Naast zangeres/gitariste Mell bestaat Vintage Future uit drummer Ton Dijkman en Hammond organist Nico Brandsen. Twee muzikanten die al jarenlang samenwerken aan songs, beats en sounds. Hun samenwerking kwam in een stroomversnelling toen zangeres Mell zich bij het duo aansloot en niet zonder resultaat want ze zijn HOT op dit moment. Dus kom op tijd.

Een gedachte over “23 NOVEMBER: MELL & VINTAGE FUTURE

  • november 7, 2019 om 3:58 pm
    Permalink

    Waar kan ik kaarten bestellen voor mell in Andijk?

    Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *