Club Jazz & Pop in 2016

Jazz & Pop is sinds 1984 een begrip in de regio en staat bekend als een van de belangrijkste muziekpodia van West Friesland. Ria Hilverda en Tineke Morsch richtten Jazz & Pop zo’n 30 jaar geleden op en in die dertig jaar kwamen vele muzikanten uit Nederland en soms ook uit het buitenland naar Cultura in Andijk. Jong talent en gevestigde namen soms  in een grote dan weer intieme setting. Dat is de kracht van Jazz & Pop. Hier ontdek je nieuwe artiesten en hoor je verschillende muziekstijlen; van pop, funk, soul, blues tot world. En dat het hele jaar door.

Ria en Tineke hebben begin 2015 aangeven te willen stoppen met Jazz & Pop en zijn opzoek gegaan naar een nieuw bestuur. Een jong bestuur met passie voor livemuziek.  Dat is gelukt! In 2016 zal Jazz & Pop verder gaan onder de naam Club Jazz & Pop en zullen nog steeds de beste muzikanten en jong talent naar Andijk komen. Het nieuwe bestuur bestaat uit (van links naar rechts) Martijn Berkhout, Rimbert Morsch, Bert Hoogeveen en Bento Mol.

Vier enthousiaste muziekliefhebbers die allemaal op een eigen unieke wijze ook actief zijn in de regio met muziek.

Club Jazz & Pop zal 8 tot 12 maal per jaar een optreden verzorgen. Het idee is om in de toekomst, geheel in New Yorkse stijl, soms ook aan tafel te kunnen dineren tijdens één van de optredens. Zo ongeveer bij de artiesten op schoot.

Het eerste optreden staat gepland op zaterdag 30 januari met de band “Sunday Kids“. Aanvang 21 uur in Cultura Andijk.

Wees vooral welkom!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *